Nieuws

Half juni verwachten we een nestje pups van Heidi. De wachtlijst voor dit nestje is vol


Pups verwacht

Heidi en Vino

Rond half juni verwachten we het eerste nestje van Heidi.

De toekomstige vader van het nestje is Vino. Met zijn vriendelijke karakter en gezondheid zijn ze een goede match. Op de echo hebben we zeker 5 pups gezien! Nu is het in spanning afwachten.. Heidi begint nu al echt dikker te worden, maar ze voelt zicht gelukkig prima.

24/05/2024


Bericht

Happy New Year!

Iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst, ook voor alle viervoeters! Met veel extra knuffels en heerlijke wandelingen!

31/12/2023


Pups

Pups van Bambi

Het prachtige nestje van Bambi en Epke is op 11 mei geboren. Ze was drachtig van maar liefst 10 pups. Nadat er 9 pups geboren waren, bleek er nog een pup te zijn. Deze laatste pup was te groot en is toen met een keizersnede geboren. Helaas was deze pup niet levensvatbaar. 2 pups waren erg zwak en hebben ook het helaas niet gered.

Het gaat gelukkig erg goed met moeder Bambi. Ze zorgt erg goed voor haar kids! De andere 7 pups groeien erg goed! We zijn erg trots op dit mooie nestje van Bambi en Epke! Voor foto's zie het H nest onder albums.

12/05/2021


Dracht

Bambi is drachtig!

Inmiddels zijn we een aantal weken verder en kunnen we duideijk zien dat Bambi drachtig is! We hebben haar gewicht nauwkeurig in de gaten gehouden. Haar gewicht voor de dracht was 11,8 kg. En nu ruim 6 weken later, weegt ze inmiddels 14,8 kg! Het gaat verder goed met haar. We merken dat ze het rustiger aandoet. De werpkist staat klaar en de kraamtafel ook, dus we zijn al helemaal voorbereid :) We zullen nog even geduld moeten hebben..

22/04/2021


Dekking

Bambi en Epke

We zijn voor dekking geweest met Bambi! De toekomstige vader van het nestje is Epke (zie foto). Epke komt van Geppy's Kooikerhondjes. Als alles goed mag gaan verwachten we het nestje in mei. We gaan een spannende tijd tegemoet!

12/03/2021


2020


Feest

Koningsdag met het G Nest

We hebben Koningsdag met de pups van het G nest gevierd en er verscheen een artikel in het Bennekoms Nieuwsblad.

27/04/2020


Pups

Pups van Esmee

Hoera! De pups van Esmee en Arie zijn gisteren geboren! Het zijn 2 flinke reuen en 3 wat fijnere teefjes. Moeder Esmee en haar pups maken het heel goed!

11/03/2020


Dracht

Esmee! Ze is nu 8 weken drachtig

Het gaat ontzettend goed met Esmee! Ze is nu 8 weken drachtig en ze is al behoorlijk dik. Ze loopt nog lekker het rondje mee in het bos. Volgende week zal het nestje geboren worden...we zijn in ieder geval helemaal voorbereid op de komst van de pups. We zullen in spanning afwachten...

04/03/2020


Ouder


Nestwandeling

Nestwandeling van ons F nestje

Vandaag hadden we de nestwandeling van ons F nestje van Bambi en Thobir. Het was heel leuk om Floortje, Floris en Tobi weer te zien! Ondanks de regen en modder was het toch erg gezellig:)

06/10/2019


Nestkeuring

Nestkeuring van het E nestje

Vandaag was de nestkeuring van het E nestje, het laatste nestje van Amber en Rubah. Het was een gezellige dag en super leuk om iedereen weer terug te zien! Esmee en haar 3 broers Gijs, Bink en Enrique en zusje Emma waren vandaag aanwezig. Allemaal hebben ze een prachtig keurrapport gekregen en het nestje is heel goed beoordeeld! Heel knap gedaan iedereen! Wij zijn trots:)

09/03/2018