A Nest 2020


Amber's Superstar v.d. Toetesteijn x Aybo

 1. Geboorte


  Op 9 juni is het mooie nestje van Amber en Aybo geboren. In totaal 9 pupjes, een groot nest! Het zijn 5 reuen en 4 teefjes. De pups en moeder maken het goed.

 2. Week 1


  Elke ochtend wegen we de pups een voor een. Ze zijn nu bijna verdubbeld in gewicht, dus ze groeien allemaal erg goed. We verwennen Amber extra, want het is best een grote zorg voor 9 kids;)

 3. Week 2


  Hier zijn de pups alweer ruim 2 weken. In plaats van buikschuiven, proberen ze nu op hun pootjes te gaan staan:) Ook beginnen hun oogjes en oren open te gaan. Heel schattig om te zien.

 4. Week 3


  Hier zijn de pups drie weken oud. Ze krijgen nu allemaal een beetje puppymelk uit een kommetje gevoerd. Ze hebben al gauw door hoe lekker dat smaakt!

 5. Week 4


  De pups zijn hier 4 en halve week oud. Ze krijgen in melk geweekte brokjes en wat vlees bijgevoerd. Dat vinden ze heeel erg smakelijk, het is zo op!

 6. Week 5


  De pups kunnen nu zelf in en uit de werpkist stappen. Ze houden de werpkist erg netjes. Bijna al hun behoeften doen ze netjes op de kranten, die bijna niet aan te slepen zijn. In het rennetje spelen en stoeien ze met elkaar. Ook spelen ze al met een balletje, echt prachtig om te zien. Als moeder Amber er aan komt, stormen ze allemaal naar buiten en wachten ze haar op, zoals je hieronder kunt zien.

 7. Week 6


  De pups zijn alweer 6 weken oud. Nu het eindelijk mooi weer is, kunnen ze lekker buiten spelen op het gras. Vandaag moesten de pups naar de dierenarts voor hun eerste puppy enting. Dat betekent een ritje in de auto, zoals je hieronder kunt zien.

 8. Week 7


  Met mooi weer vinden de pups het heerlijk om naar buiten te gaan. Ze vinden het ook geweldig om te spetteren in het water:)