H Nest 2021


Bambi v.d. Ambershoeve x Epke

 1. Week 1


  Hoera, het nestje van Bambi en Epke is geboren! Het gaat erg goed met het 7-tal. Allemaal gezond en mooi gekleurd. De geboortegewichten liggen tussen de 180 gram en 265 gram. Erg lief om te zien dat ze al een beetje rondkruipen en voor het eerst kunnen gapen. :) De namen van de teefjes zijn Bambi's Hiske, Heidi, Hope en Hailey en de namen van de reutjes zijn: Bambi's Hunter, Hibo en Herbie.

 2. Week 2


  Het gaat erg goed met het 7-tal! We wegen de pups elke dag en allemaal groeien ze als kool! Erg schattig om te zien dat de pups al een beetje beginnen rond te kruipen en om kunnen rollen. Ook beginnen ze steeds meer pigment op hun neusjes te krijgen. Het zal niet lang meer duren voor de oogjes open gaan. :) Bambi is erg liefevol en zorgzaam voor haar pups.

 3. Week 3


  De oogjes zijn open gegaan, zo schattig! Ook kunnen ze nu horen en begint er steeds meer pigment op hun neusjes te komen. We hebben ook al hun nageltjes voorzichtig geknipt en geveild, ze begonnen een beetje scherp te worden. Heel lief om te zien dat ze steeds beter kunnen lopen en beginnen te spelen.

 4. Week 4


  De pups hebben voor het eerst wat melk en een klein beetje vlees op! Ze hadden al gauw door hoe lekker dat maakt. Ook lopen ze al voorzichtig de werpkist uit. Ook spelen ze al erg leuk met elkaar. Als de pups moe zijn, liggen ze het liefste tegen elkaar aan of tegen een zachte knuffel te slapen. :)

 5. Week 5


  De puppies zijn hier ruim 4 weken en kunnen voor het eerst naar buiten toe met het prachtige weer. Wat een feest! Wat heerlijk om in het gras te rollen en door de tunnel te racen. En allerlei nieuwe geuren opdoen en nieuwe geluiden horen. Je merkt wel dat dat ook best vermoeiend voor ze is. Moeder Bambi laat ze ook steeds meer op hun eigen benen staan, maar ze komt wel af en toe even kijken wat ze uitspoken.

 6. Week 6


  Afgelopen week was een hele belevenis voor de pups! Eerst is de chipper van de Raad van Beheer langs geweest voor het inbrengen van de chip en voor DNA afname. Een aantal dagen later mochten ze voor de 6 weken enting bij de dierenarts. Dat betekende hun eerste ritje in de auto! Ook bij de dierenarts waren ze heel erg op hun gemak! Ze hebben allemaal een gezondheidscheck gehad en hun eerste prikje. Sommige pups lagen zelfs te spelen op de behandeltafel. Gelukkig is het nog steeds mooi weer en kunnen de pups heerlijk een paar uurtjes buiten spelen met Tante Gabi!